licegrada.media je sastavni dio platforme Lice Grada (pLG) koja, osim portala licegrada.media, uključuje i portale licegrada.hr i licegrada.plus. licegrada.media je medijski dio platforme na kojoj se nalazi i tzv. Zbirka – baza fotografija Grada Zagreba.

Zbirka 2.0

Zbirka je baza fotografija grada Zagreba koja je smještena na portalu licegrada.media uz pomoć cloud servisa Photoshelter. Bazu fotografija možete pretraživati na licegrada.media/zbirka.

Na portalu licegrada.media se nalaze sve nove fotografije koje su dodane u bazu fotografija.

Portal Lice Grada

Nakon što smo skupili nešto staža i iskustva, i nakon različitih definicija platforme Lice Grada, možemo reći da smo pronašli svoje „ja“ i svoju poziciju na medijskoj sceni grada Zagreba. Lice Grada ima jedan cilj, a to je promocija vrijednosti, kulturne baštine, povijesti i ljepota Grada Zagreba. S obzirom na bogatu prošlost, lijepu sadašnjost i svijetlu budućnost grada Zagreba, i nemamo tako tešku zadaću pred sobom. Svaki dan se trudimo podsjetiti na sve ono što Zagreb može ponuditi, želimo pričati zagrebačke priče, poznate i nepoznate, kao i pisati o tome što nam grad donosi u budućnosti.

Više o portalu Lice Grada

Što očekivati od portala licegrada.media?

licegrada.media će biti mjesto gdje će se na dnevnoj bazi dodavati nove fotografije koje su tematski vezane uz Grad Zagreb – to mogu biti fotografije događaja, fotoreportaže, ilustracije, život na zagrebačkim ulicama, i slično. Sa svakim novim fotografiranjem, ovaj portal će biti updatean novim, najsvježijim fotografijama.

Možete nas kontaktirati putem mailova info@licegrada.media ili licegrada@licegrada.hr

Portal (licegrada.media) aktivan je s datumom – 24. svibnja 2018.